BØRNEFØDSELSDAG

Er tanken om hele 2.B i din stue lidt uoverskuelig? Mangler du gode idéer til sjove aktiviteter til børnefødselsdagen? Vores store, lyse krearum har masser af plads til glade børn med fedtfingre, og vi hjælper gerne med at skræddersy den helt rigtige børnefødselsdag for netop din pirat eller popstjerne. 

Fest og farver

Vi pynter selvfølgelig flot op. Er fødselsdagsbarnet mest til flag og balloner, har vi masser på lager, men vi vil allerhelst have mulighed for at være kreative med et sjovt tema. Fx kan I holde fødselsdagen i den dybe jungle, på prinsesseslottet, på racerbanen, på månen eller et helt andet sted – vi skal nok pynte op, så barnet kan fejre fødselsdag i sit yndlingsunivers.

Uden mad og drikke, dur helten ikke

Til en børnefødselsdag skal man naturligvis både have boller, fødselsdagskage, saftevand og slikposer eller frugt. Og mor og far kan selvfølgelig få en kop kaffe eller te.

Sjov og spas

Skattejagt, diskodans, porcelænsmaling … en af de bedste ting ved børnefødselsdage er naturligvis en sjov aktivitet ungerne kan være fælles om. Vi har masser af gode idéer i ærmet, men vi finder også gerne på noget, der passer med festens tema.

Hvad koster det så?

160 kr. pr. barn – og I skal være minimum 10 børn.

En børnefødselsdag varer ca. 3-4 timer afhængigt af aktiviteten.

Inkluderet i prisen:

Boller nok til alle børn, saftevand ad libitum, fødselsdagskage, oppyntning og en sjov aktivitet. Og en kop kaffe eller te til fødselsdagsbarnets mor og far.

Ikke inkluderet i prisen:

Materialer til eventuelle kreative aktiviteter. Skattejagt eller diskodans koster ikke ekstra, men hvis I fx vil male porcelænskopper eller bygge træskibe, betaler I for materialerne.

Kontakt os hvis du vil holde børnefødselsdag hos os. Du kan finde vores kontaktinfo her. Du kan også bare kigge ind i butikken og sige hej. Så planlægger vi sammen en rigtig sjov og festlig børnefødselsdag.