BØRNEKREAHJØRNET

Er der noget bedre end selv at bygge og forme og lege med maling, ler, glimmer og lim? Hver fredag kl. 15.30 bliver Tanta LoLas krearum til børnenes børnekreahjørne. Vi forbereder en aktivitet, hvor børnene kan udfolde deres kreative evner og lave noget flot, de kan tage med hjem. Fx laver vi kartoffeltryk, bygger både, maler på glas eller knytter armbånd.

Som regel laver vi en ny ting hver gang, men indimellem kan vi godt finde på at kaste os ud i større projekter, som kræver et par kreadage at få færdig. Du kan se på Facebook, hvad vi laver de næste par gange. Indimellem laver vi også noget, der lige skal tørre eller hærde, før du kan få det med hjem. Men vi skal nok passe godt på det, og så kan du hente det et par dage senere.

Hvor gammel skal man være?

Man skal være gammel nok til at kunne håndtere saks, maling, limpistol osv. uden alt for meget hjælp. (Håndtere betyder “ingen tilskadekomne” og “helst ingen flotte malerier på vores vægge og gulve”…) Eller også skal man overtale sin mor/far/storesøster/fætter til at hjælpe lidt.

Skal mor og far bare kede sig imens?

Nej, da. Mor og far er meget velkomne til at slappe af og drikke en kop kaffe i kaffebaren, mens ungerne kreerer.

Hvad koster det så?

100 kr. pr. gang*

50 kr. for medlemmer*

*Materialerne til de enkelte projekter er inkluderet i prisen.

Skal jeg tilmelde mig?

Nej, det behøver du ikke, men vi bliver glade hvis du gør det alligevel. Send en mail til hej@tantelola.dk eller kig ind i butikken. Vi har plads og materialer til ~10 børn.