BØRNEKREAHJØRNET

Er der noget bedre end selv at bygge og forme og lege med maling, ler, glimmer og lim? Hver onsdag eftermiddag kl. 15.30-17.30 bliver Tanta LoLas krearum til børnenes børnekreahjørne. Vi forbereder en aktivitet, hvor børnene kan udfolde deres kreative evner og lave noget flot, de kan tage med hjem. Fx laver vi kartoffeltryk, bygger både, maler på glas eller knytter armbånd.

Som regel laver vi en ny ting hver gang, men indimellem kan vi godt finde på at kaste os ud i større projekter, som kræver et par kreadage at få færdig. Du kan se på Facebook, hvad vi laver de næste par gange. Indimellem laver vi også noget, der lige skal tørre eller hærde, før du kan få det med hjem. Men vi skal nok passe godt på det, og så kan du hente det et par dage senere.

Hvor gammel skal man være?

Man skal være gammel nok til at gå i skole – eller hvert fald gammel nok til at kunne håndtere saks, maling, hammer osv. uden hjælp fra mor og far. (Håndtere betyder “ingen tilskadekomne” og “helst ingen flotte malerier på vores vægge og gulve”…) Mor og far er meget velkomne til at slappe af og drikke en kop kaffe i kaffebaren, mens ungerne kreerer.

Skal mor og far bare kede sig imens?

Nej, da. De kan jo nyde en rolig kop kaffe i kaffebaren imens eller udnytte tiden til lidt selvforkælelsesyoga inde hos vores søde nabo Pia. Hun har nemlig et onsdagshold kl. 16-17. Læs mere her.

Hvad koster det så?

100 kr. pr. gang*

50 kr. for medlemmer*

*Materialerne til de enkelte projekter er inkluderet i prisen. Indimellem koster det dog lidt ekstra, hvis vi laver noget virkelig stort og sejt. Tjek de enkelte Facebook-events for detaljer.

Skal jeg tilmelde mig?

Nej, det behøver du ikke, men vi bliver glade hvis du gør det alligevel. Send en mail til hej@tantelola.dk eller kig ind i butikken. Vi har plads og materialer til ~10 børn.