KREARUMMET

Har du lyst til at sy din egen pusletaske eller gallakjole? Eller lave et flot fastelavnskostume?

I krearummet finder du alt hvad der hører til i et godt, kreativt håndarbejdsværksted. Her er et par lækre symaskiner, en solid overlocker, et stort klippebord i en god arbejdshøjde, sakse, stofkridt, strikkepinde og hæklenåle.

Vi har også et basislager af mønsterpapir, knapper, sytråd, garn, stof, glimmer, lim, elastiksnor og andre materialer, så du ikke skal ud at shoppe hver gang du mangler en lille dims til dit kreative projekt. Og så hjælper vi selvfølgelig gerne med idéer, sparring og gode råd, hvis du har brug for det.

Det er vores krearum, der danner rammen om forskellige kreative kurser, workshopper og aktiviteter. Fx kan du lære at strikke, lave smukke silkeblomster, bygge en drage eller lave dine egne julegaver. Følg med på Facebook, hvis du vil vide, hvad der sker for tiden. Og har du en god idé til en kreativ aktivitet eller workshop, så sig til.

Hvad koster det så?

Det korte svar: det kommer lidt an på, hvor meget du er her. Se priserne i skemaet nedenfor og vælg den løsning, der passer dit behov bedst.

VOKSEN BARN / PENSIONIST
MEDLEMSKAB (PR. MÅNED)* 250 KR. 100 KR.
KLIPPEKORT MED 4 KLIP 250 KR. 100 KR.
ENKELT BESØG 80 KR. 40 KR.

* Indmeldelsesgebyr 100 kr.

Hvad får jeg ud af at være medlem?

Først og fremmest kan du kan komme så tit og ofte du har lyst, uden at tænke over betalingen. Men derudover får du:

  • Ubegrænset forbrug af sytråd
  • 10% rabat på alle materialer
  • 10% rabat i kaffebaren
  • Særlig medlemspris på (næsten) alle kurser og arrangementer*
  • Din egen “skuffe”, hvor du kan lade igangværende projekter ligge indtil du kommer næste gang

* Vi kan desværre ikke give rabat, hvis det nu fx er en ekstern underviser, der lejer sig ind i vores lokale. Se priserne for de enkelte kurser på Facebook.

Medlemsbetingelser og indmeldelsesblanket.

Hvornår kan jeg bruge krearummet?

Krearummet er åbent når kaffebaren er det – se åbningstider her – bortset fra onsdag kl. 11-11.45, hvor der er LoLas legestue og igen kl. 15.30-17.30, når børnene kaprer rummet til Børnekreahjørne. Indimellem kan det også ske, at rummet bruges fx til en børnefødselsdag. Vi skal nok advare i god tid – kig på Facebook.