LOLAS LEGESTUE

Børn har rigtig godt af at blive vendt på hovedet og kastet lidt rundt med en gang imellem, og barslende mødre og fædre har rigtig godt af at komme ud af boblen og se andre voksne mennesker. Tante LoLa kan hjælpe med begge dele – win-win.

Hver onsdag kl. 11-11.45 laver Tante LoLa krearummet om til legestue og inviterer mor/far og baby indenfor til rytmik med sang, musik, fagter, dans og tumlen på babyniveau og leg med farver, lys og lyd.

Tante LoLas legestue er sjovest for de små børn, der stadig går hjemme sammen med mor/far eller lige er begyndt i vuggestue eller dagpleje. Baby kan sagtens være med til rytmik, uanset om han stadig er mest til at ligge stille og kigge på, eller hun kravler rundt med krudt bagi allerede.

Pris og tilmelding

Tilmelding er ikke nødvendig, og det koster kun en 50’er pr. gang. (Ingen binding, sæsoner eller løbende hold – vi kan godt selv huske, hvordan det er at have faste aftaler eller skulle ud af huset med en baby…)

Mødregrupper

Mødregrupper er meget velkomne i Tante LoLas legestue. Og vi håber I har lyst til at blive hængende i kaffebaren bagefter – her må både ammes og grises. Så hank op i dine mor-venner og kom og leg rytmik med os. Hvis I er mindst 6 kan vi også godt holde en speciel legestue kun for jer på et andet tidspunkt – kig ind eller send os en mail på hej@tantelola.dk, hvis I har lyst til det.

Vuggestuer, dagplejere og børnehaver

Tante LoLas legestue er tænkt som mor/far/barn-aktivitet for de små børn med ~1 voksen pr. barn, men hvis I har lyst til at besøge os til leg med de lidt større børn, så kontakt os gerne – vi vil meget gerne lege med jer på et andet tidspunkt. Kontaktinfo finder I her.