LOLAS LEGESTUE

Børn har rigtig godt af at blive vendt på hovedet og kastet lidt rundt med en gang imellem, og barslende mødre og fædre har rigtig godt af at komme ud af boblen og se andre voksne mennesker. Tante LoLa kan hjælpe med begge dele – win-win.

Hver onsdag og torsdag kl. 11-11.45 laver Tante LoLa krearummet om til legestue og inviterer mor/far og baby indenfor til rytmik med sang, musik, fagter, dans og tumlen på babyniveau og leg med farver, lys og lyd.

Tante LoLas legestue er sjovest for de små børn, der stadig går hjemme sammen med mor/far eller er begyndt i vuggestue eller dagpleje. Man skal bare være stor nok til at kunne holde hovedet stabilt selv og kunne tåle en svingtur.

Vi har to hold: ét for sælunger der helst vil ligge stille eller blive båret rundt mens mor/far underholder, og ét for hundehvalpe som gerne selv vil kravle rundt og slå lidt kolbøtter. (Og hvis det ene passer rigtig dårligt, så er man også velkommen på det andet hold.)

Onsdag: Sælungerne
Torsdag: Hundehvalpene

Pris og tilmelding

Tilmelding er ikke nødvendig, og det koster kun en 50’er pr. gang. (Ingen binding, sæsoner eller løbende hold – vi kan godt selv huske, hvordan det er at have faste aftaler eller skulle ud af huset med en baby…)

Mødregrupper

Mødregrupper er meget velkomne i Tante LoLas legestue. Og vi håber I har lyst til at blive hængende i kaffebaren bagefter – her må både ammes og grises. Så hank op i dine mor-venner og kom og leg rytmik med os. Hvis I er mindst 5 kan vi også godt holde en speciel legestue kun for jer på et andet tidspunkt – kig ind eller send os en mail på hej@tantelola.dk, hvis I har lyst til det.

Vuggestuer, dagplejere og børnehaver

Tante LoLas legestue er tænkt som mor/far/barn-aktivitet for de små børn med ~1 voksen pr. barn, men hvis I har lyst til at besøge os til leg med de lidt større børn, så kontakt os gerne – vi vil meget gerne lege med jer på et andet tidspunkt. Kontaktinfo finder I her.