PÅ BARSEL

Er du på barsel, så er Tante LoLa det helt rigtige sted for dig. Vi har puslebord, højstol til baby, mikroovn til flaske og mos, ammepude til låns i sofaen og plads til at ungerne kan tumle i børnehjørnet mens mødrene slapper af med lækker øko-kaffe og hjemmebagte cookies. Og så kan barnevognen holde i tørvejr lige foran vinduet. Ungerne kan kravle rundt og lege uden at lave ulykker, og de voksne kan nyde kaffen i ro og mag. Vi bekymrer os ikke synderligt om nams og fedtfingre, så det behøver du ikke stresse over.

Trænger du til at udfordre ammehjernen lidt og blive klogere på baby, amning, babytegn eller noget helt andet? Med jævne mellemrum inviterer vi en oplægsholder eller underviser forbi, så du fx kan lære om førstehjælp til babyer, udvide kolbøtterepertoiret, blive klog på BLW eller blive god til at vikle. Tjek kommende arrangementer under vores begivenheder på Facebook.

Og hvis du har særlige ønsker til et emne til en babyworkshop – eller hvis du selv kan undervise i noget spændende – så giv et pip.