PÅ BARSEL

Er du på barsel, så er Tante LoLa det helt rigtige sted for dig. Vi har puslebord, højstol til baby, mikroovn til flaske og mos, ammepude til låns i lænestolen, plads til at ungerne kan tumle mens mødrene slapper af med lækker øko-kaffe og hjemmebagte cookies, og så kan barnevognen holde i tørvejr lige foran vinduet. Vi har også masser af aktiviteter og tilbud, hvis du trænger til at bruge hovedet og kroppen lidt.

Babyrytmik

Børn har rigtig godt af at blive vendt på hovedet og kastet lidt rundt med en gang imellem, og barslende mødre og fædre har rigtig godt af at komme ud af boblen og se andre voksne mennesker. Tante LoLa kan hjælpe med begge dele – win-win.

En gang om ugen laver Tante LoLa krearummet om til legestue og inviterer mor/far og baby indenfor til rytmik med sang, musik, fagter, dans og tumlen på babyniveau og leg med farver, lys og lyd.

Så længe Corona spøger, kører vi med små faste grupper 4 uger ad gangen og maks. 6 deltagere. Næste opstart er i uge 19.

  • Babyer på 3-6 måneder – 4 tirsdage kl. 11-11.45 (11., 18., 25. maj og 1. juni)
  • Babyer på 6+ måneder – 4 onsdage kl. 11-11.45 (12., 19., 26. maj og 2. juni)

Husk mundbind og Coronapas til de voksne! (Hvis du går til rytmik, regner vi med, at du også drikker kaffe, så vi skriver dig automatisk i “bookingkalenderen”.)

Det koster 220 kr. pr. hold. Tilmeld dig på mail (hej@tantelola.dk), på facebook eller kig forbi. Tilmelding er først gældende, når du har betalt.

Tumletid i tumlerummet

Om torsdagen fra kl. ~11 finder vi redskaber, madrasser og alt det sjove frem, så de mere aktive tumlinger kan boltre sig sammen med mor eller far. Her er fri leg med kravletunnel, sansegynge, rullebrætter, boldbad, snurreskal og madrasser og puder. Tanterne forbereder ikke noget program eller undervisning, men hjælper gerne med at lære nye kolbøtter eller finde på sjove øvelser, hvis tiden er til det. Vi har ingen aldersbegrænsninger, så hvis storesøster holder fri fra børnehaven og vil med, er hun velkommen. Reglen er bare, at de store altid passer på de små – det plejer at gå fint.

Alle kaffebarens kunder kan benytte tumlerummet. Det koster en 20’er pr. barn, men er gratis for medlemmer af Tante LoLas venner.

Man må gerne tage kaffen med derind, hvis bare man stiller den uden for tumlingerækkevidde…

Tumleredskaberne udsættes selvfølgelig for sprit og karantæne, og antallet af tilladte tumlere er altid afhængigt af gældende restriktioner. Tilmelding er ikke nødvendigt – bare duk op som det passer med luren.

Barselscafé

Trænger du til at udfordre ammehjernen lidt og blive klogere på baby, amning, babytegn eller noget helt andet? Cirka en gang om måneden inviterer vi en oplægsholder eller underviser ind til barselscafé, så du fx kan lære om førstehjælp til babyer, udvide kolbøtterepertoiret, blive klog på BLW eller blive god til at vikle. Barselscafé koster normalt mellem 75 og 300 kr. afhængigt af underviser og deltagerantal. Tjek de næste barselscaféer ud under vores events på Facebook.

Og hvis du har særlige ønsker til et emne – eller hvis du selv kan undervise i noget spændende – så giv et pip.

Mødregrupper

Mødregrupper er meget velkomne, både i kaffebaren, til rytmik og til tumletid. Der må ammes og namses, og vi tager oprydningen bagefter. Vi holder gerne rytmik kun for jer, hvis bare I er mindst 4. Det koster 55 kr. pr. barn. Og hvis I vil tumle i fred, kan I booke tumlerummet bare til jer. Det koster 250 kr. for 2 timer, og så er der en kop kaffe eller te til alle mødrene inkluderet. Send os en besked på Facebook, så finder vi et tidspunkt, der passer jer.