BØRNEFØDSELSDAG

Er tanken om hele 2.B i din stue lidt uoverskuelig? Mangler du gode idéer til sjove aktiviteter til børnefødselsdagen? Vores store, lyse krearum har masser af plads til glade børn med fedtfingre, og vi hjælper gerne med at skræddersy den helt rigtige børnefødselsdag for netop din pirat eller popstjerne.

Uden mad og drikke, dur helten ikke

Til en børnefødselsdag skal man selvfølgelig både have boller, fødselsdagskage og saftevand. Og mor og far kan selvfølgelig få en kop kaffe eller te. Hvis barnet bliver 32, og I hellere vil have lidt lækker tapas og et glas rødvin i stedet for børnemenuen, så finder vi også ud af det.

Fest og farver

Vi pynter selvfølgelig flot op. Er fødselsdagsbarnet mest til flag og balloner, har vi masser på lager, men vi vil allerhelst have mulighed for at være kreative med et sjovt tema. Fx kan I holde fødselsdagen i den dybe jungle, på prinsesseslottet, på racerbanen, på månen eller et helt andet sted – vi skal nok pynte op, så barnet kan fejre fødselsdag i sit yndlingsunivers.

Sjov og spas

Skattejagt, diskodans, porcelænsmaling … en af de bedste ting ved børnefødselsdage er naturligvis en sjov aktivitet ungerne kan være fælles om. Vi har masser af gode idéer i ærmet, men vi finder også gerne på noget, der passer med festens tema.

Hvad koster det så?

160 kr. pr. person – og I skal være minimum 8.
En børnefødselsdag varer ca. 3 timer afhængigt af aktiviteten.

Inkluderet i prisen:

Boller nok til alle, saftevand ad libitum, fødselsdagskage og oppyntning. Og til mor og far kan saftevand godt blive til kaffe eller te i stedet.

Ikke inkluderet i prisen:

Materialer til eventuelle kreative aktiviteter eller skattejagt. Diskodans koster ikke ekstra, men hvis I fx vil male porcelænskopper eller bygge træskibe, betaler I for materialerne. Skattejagt koster 25 kr. pr. barn og inkluderer en pose slik til hvert barn.

Kontakt os hvis du vil holde børnefødselsdag hos os. Du kan finde vores kontaktinfo her. Du kan også bare kigge ind i butikken og sige hej. Så planlægger vi sammen en rigtig sjov og festlig børnefødselsdag.

Hvornår kan fødselsdagen holdes?

Lige når det passer jer. Vi holder den også gerne uden for vores åbningstid – faktisk er det nemmest for alle, og så har I stedet helt for jer selv.