BØRNEKREA

For børn og andre kreative sjæle har vi alt, hvad hjertet kan begære af materialer i vores store kreareol. Her er limpistoler og lærreder, maling og muleposer, pomponer og piberensere, søm og sakse, rulleøjne og rasledåser, billedrammer og bamsefyld, foam clay og fjer, klistermærker og klemmer og dippedutter og dingenoter i massevis. Og glimmer, glimmer, glimmer overalt! Vi har et stort idékatalog du kan finde inspiration i, og du kan selvfølgelig også bare lade fantasien få frit løb.

Uanset hvad du vil lave, hjælper vi selvfølgelig gerne med idéer, sparring, gode råd og praktisk udførelse. Og vi har selvfølgelig malerforklæder i børnestørrelse, du kan låne.

Hvor gammel skal man være?

Man skal være gammel nok til at kunne håndtere saks, maling, limpistol osv. – eller også skal man overtale sin mor/far/storesøster/fætter til at hjælpe lidt. Og vi har sjove projekter for både store og små.

 

Hvad koster det så?

Det er gratis for kaffebarens kunder at være kreative. Det vil sige, at det koster dig et glas saftevand (eller noget andet lækkert) og prisen for materialerne til dit projekt. Vi gider ikke tælle klistermærker eller veje maling, så vi har sat en pris for hvert projekt i vores idémappe – de billigste projekter koster 35 kr. (fx et perlearmbånd) og det dyreste 75 kr. (fx en krukkedukke) – og så giver du den ellers bare gas med glimmer, fjer, maling og alt hvad du ellers kan finde på. Og hvis du vil lave noget vi ikke har i mappen, så finder vi selvfølgelig også en god pris på det.

 

Hvornår kan man bruge krearummet, og skal man booke tid?

Krearummet er åbent når kaffebaren er det – se åbningstider her. Indimellem bruger vi dog rummet til LoLas legestue eller en workshop, fødselsdag eller andet arrangement – men som regel kan I så bare sidde i kaffebaren og dimse i stedet. I behøver ikke booke tid, men hvis I kommer en håndfuld eller flere, som gerne vil lave noget bestemt, vil vi da sætte pris på en advarsel – så kan vi gøre klar til jer og sikre at vi har alle de rigtige materialer på lager.