KREARUMMET

Har du lyst til at sy din egen pusletaske? Eller lave et flot fastelavnskostume? Eller vil du hellere hækle søde babytæpper? I krearummet finder du alt hvad der hører til i et kreativt værksted.

Hvis du er mest til håndarbejde, er her er et par lækre symaskiner, en solid overlocker, et stort klippebord i en god arbejdshøjde, sakse, stofkridt, strikkepinde og hæklenåle. Vi har også et basislager af mønsterpapir, knapper, sytråd, garn, stof, elastiksnor og andre materialer, så du ikke skal ud at shoppe hver gang du mangler en lille dims til dit syprojekt.

Er du mere til de kunstneriske projekter eller brugshåndværk, har vi diverse perler, crepepapir, akvarelmaling, porcelænskopper og alt muligt andet. Uanset hvad du vil lave, hjælper vi selvfølgelig gerne med idéer, sparring, gode råd og praktisk udførelse.

Vores krearum danner også rammen om forskellige kreative kurser, workshopper og aktiviteter. Fx kan du lære at strikke, lave smukke silkeblomster, sy dit eget tøj eller lave flotte øreringe. Følg med på Facebook, hvis du vil vide, hvad der sker for tiden. Og har du en god idé til en kreativ aktivitet eller workshop, så sig til.

Hvad koster det så?

Det er gratis for kaffebarens kunder at være kreative. Det vil sige, at det koster dig en kop kaffe (eller noget andet lækkert) og prisen for materialerne til dit projekt. Hvis du vil bruge symaskine eller overlocker, koster det dog en 50’er pr. gang – uanset om du er her én time eller fire. Og hvis du vil i gang med et stort projekt og være her rigtig meget, så sig til – så skal vi nok opfinde et klippekort.

Hvis du lige står og mangler en bestemt dims til et projekt derhjemme, kan du selvfølgelig også bare købe den i løsvægt.

Hvornår kan jeg bruge krearummet, og skal jeg booke tid?

Krearummet er åbent når kaffebaren er det – se åbningstider her. Indimellem bruger vi dog rummet til LoLas legestue eller en workshop, fødselsdag eller andet arrangement – men som regel kan I så bare sidde i kaffebaren og dimse i stedet. I behøver ikke booke tid, men hvis I kommer en håndfuld eller flere, som gerne vil lave noget bestemt, vil vi da sætte pris på en advarsel – så kan vi gøre klar til jer og sikre at vi har alle de rigtige materialer på lager.