LOLAS LEGESTUE

Børn har rigtig godt af at blive vendt på hovedet og kastet lidt rundt med en gang imellem, og barslende mødre og fædre har rigtig godt af at komme ud af boblen og se andre voksne mennesker. Tante LoLa kan hjælpe med begge dele – win-win.

Hver onsdag kl. 11-11.45 laver Tante LoLa krearummet om til legestue og inviterer mor/far og baby indenfor til rytmik med sang, musik, fagter, dans og tumlen på babyniveau og leg med farver, lys og lyd.

Tante LoLas legestue er sjovest for de små børn, der stadig går hjemme sammen med mor/far eller lige er begyndt i vuggestue eller dagpleje. Man skal bare være stor nok til at kunne holde hovedet stabilt selv og kunne tåle en svingtur.

Om torsdagen fra kl. 11 finder vi redskaber, madrasser og alt det sjove frem, så de mere aktive tumlinger kan boltre sig sammen med mor eller far. Her er fri leg med kravletunnel, sansegynge, rullebrætter og madrasser og puder. Tanterne forbereder ikke noget program eller undervisning, men hjælper gerne med at lære nye kolbøtter eller finde på sjove øvelser.

Pris og tilmelding

LoLas Legestue koster kun en 50’er pr. gang. Ingen binding, sæsoner eller løbende hold – vi kan godt selv huske, hvordan det er at have faste aftaler eller skulle ud af huset med en baby…

Tumletid er gratis, hvis mor eller far køber en kop kaffe – og ellers koster det en 20’er at bruge tumlerummet.

Tilmelding er ikke nødvendig hverken til Legestue eller Tumletid.

Mødregrupper

Mødregrupper er meget velkomne, og vi håber I har lyst til at blive hængende i kaffebaren bagefter – her må både ammes og grises. Så hank op i dine mor-venner og kom og leg rytmik med os. Hvis I er mindst 5 kan vi også godt holde en speciel legestue eller tumletime kun for jer på et andet tidspunkt – kig ind eller send os en mail på hej@tantelola.dk, hvis I har lyst til det. Vi planlægger også gerne et forløb over et par gange.

Vuggestuer, dagplejere og børnehaver

LoLas legestue er tænkt som mor/far/barn-aktivitet for de små børn med ~1 voksen pr. barn, men hvis I har lyst til at besøge os til leg med de lidt større børn ala Tumletid, så kontakt os gerne – vi vil meget gerne lege med jer på et andet tidspunkt. Kontaktinfo finder I her.