NØRKLERI

Uanset om du er begynder eller ekspert, er du velkommen til at nørkle hos os. Tag strikketøjet med hjemmefra, sy patchwork med resterne fra vores kreareol eller fordyb dig i keramikmaling med veninderne. Hos os kan du finde billige materialer, få hjælp til projekter der driller og lære noget nyt fra bunden.

Nørkleaften
Den sidste tirsdag i måneden holder Tante LoLa nørkleaften. Vi begynder i løbet af eftermiddagen og slutter når I ikke gider drikke mere kaffe (som regel ved 21-tiden), så kom dryssende som det passer med putning, middag, fyraften osv. Kom alene eller hank op i dine nørkleveninder (M/K) og medbring strikke-/hækletøj, broderiramme, syprojekt, eller hvad du nu kan finde på – eller gå på jagt i vores kreareol efter de dimser, du mangler. Hvis der er en opskrift der driller, eller et projekt du er gået i stå med, så kan du helt sikkert få hjælp og gode råd – hvis ikke tanterne kan hjælpe, er der helt sikkert en af de andre kreative nørklere, der kan. Kaffebaren byder på lækker kaffe, øl, vin, sandwich og andre lækkerier. Nørkleaften koster ingenting – udover kaffen, selvfølgelig.

Kurser & workshopper
Vores krearum er den perfekte ramme om forskellige kreative kurser, workshopper og aktiviteter. Nogle arrangerer vi selv, og andre holder kreative sjæle fra rundt omkring. Så har du mod på at holde et kursus i tunesisk hækling? Vil du gerne lære at filte? Er din farmor 100-meter mester i strapudemaj? Giv et pip, hvis du har en god idé til en workshop, så får vi arrangeret den sammen.

Følg med på Facebook, hvis du vil vide, hvad der sker for tiden.

Syværksted
Hvis du er mest til syning, har vi par lækre symaskiner, en solid overlocker, et stort klippebord i en god arbejdshøjde, sakse, målebånd, stofkridt og alt hvad du har brug for. Vi har også altid et blandet udvalg af mønsterpapir, knapper, sytråd, garn, stof, elastiksnor og andre materialer på lager, så du ikke skal ud at shoppe hver gang du mangler en lille dims til dit syprojekt.

Vi har en ambition om, at det skal være billigt for dig, og derfor svinger det meget, hvad vi har i butikken – vi arver gerne stofrester og alt muligt andet godt, når Tante Oda flytter på plejehjem, eller du rydder op i din kælder derhjemme. Det er godt for både kloden og din og vores økonomi.

Syværkstedet er som udgangspunkt åbent i samme tidsrum som kaffebaren, dog med undtagelse af, når vi holder fx LoLas legestue eller barselscafe derinde.

Alle kaffebarens kunder kan benytte syrummet for en 20’er pr. gang, eller gratis hvis de er medlemmer af Tante LoLas venner.