TANTE LOLAS VENNER

Hvis du kommer i kaffebaren mere end en enkelt gang, er der en god chance for, at vi lærer hinanden lidt bedre at kende, end det normalt er tilfældet på en kaffebar. Tanterne elsker at sludre, og vores kunder har det med hurtigt at knytte bånd på tværs af bordene (selv med god Corona-afstand). Her er det helt normalt, at en portion surdej skifter hænder, et babytæppe bestilles hos hende der sidder ved siden af og strikker, der diskuteres amning og søvnmangel, eller en legeaftale mellem børnene kommer på plads. Og lige præcis den stemning gør, at vi elsker vores arbejde!

Den stemning vil vi gerne have mere af. Og vi vil også mægtig gerne se noget mere til jer. Så nu kan du officielt melde dig ind i fællesskabet og få en række særlige fordele. Det koster 150 kr. i kvartalet, og for det får du:

  • En invitation til en medlemsaften en gang pr. kvartal. Det kunne fx være en julefrokost, en bingo-aften, et foredrag eller en smagsprøve på en ny kreateknik. Hver gang vil det involvere mad og drikke og en eller anden fælles aktivitet. (Aktiviteten er med i medlemsprisen, men mad og drikkevarer vil koste lidt.)
  • Førsteret på tilmelding til workshopper, foredrag og den slags. Du får en mail ca. 48 timer før vi åbner tilmeldingen for alle. (Gælder ikke legestue.)
  • Adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor I kan lave kaffeaftaler, efterspørge hjælp til hækleprojekter, udveksle opskrifter på babymos og alt muligt andet, som passer ind under LoLas paraply.
  • Gratis brug af syværkstedet lige så ofte og længe du har lyst (når vi har åbent, og der ikke er arrangement i rummet, naturligvis), og mulighed for at efterlade igangværende projekter i en skuffe hernede.
  • Gratis tumletid med din kravlenisse hver torsdag.

Meld dig ind i Tante LoLas venner

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du melder dig ind for indeværende kvartal, og prisen reduceres naturligvis, hvis vi er midt i kvartalet.

Tante LoLa bruger kun dit telefonnr. og din e-mail til at sende betalingslink, faktura og invitationer til arrangementer. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre parter.