BABYAFTRYK

Indimellem får Tante LoLa besøg af de to skønne keramikere fra babyaftryk.dk. De har arbejdet sammen i mange år, men tog sidste år springet og udviklede deres eget lækre design. Se eksempler på deres arbejde på babyaftryk.dk eller på deres instagram-profil.

Aftrykkene laves i stentøj, det ikke krymper nær så meget under tørring og brænding som almindeligt porcelæn, så babyaftrykket bliver så tæt som muligt på den faktiske størrelse på din babys hånd eller fod. Du kan vælge den blanke version i porcelænshvid, eller et mere råt udtryk i moccafarvet. Barnets navn og alder eller datoen for aftrykket skrives også på hvis du ønsker det. Præcis hvordan dit aftryk skal se ud, aftaler du med dem når du er her.

Hvor lang tid tager det?

Før selve aftrykket bliver lavet, bruger I lige lidt tid på at kigge på eksempler på aftryk og aftale hvordan du gerne vil have dit aftryk til at se ud. Det hele tager et sted mellem 10 og 30 minutter. Efterfølgende tager keramikerne aftrykkene med tilbage på deres værksted, hvor de tørrer dem langsomt for at minimere risikoen for revner, brænder dem ad flere omgange, skriver barnets navn og eventuelt glaserer aftrykket. Det endelige aftryk er derfor først klar til afhentning hos Tante LoLa ca. 12 uger senere. Du vil modtage en SMS fra keramikerne når dit aftryk er klar til afhentning.

 

Hvor gammel skal barnet være?

Aftrykkene kan laves fra baby er ca. 3 uger gammel eller vejer omkring 4 kilo. Indtil barnet er ca. 1,5 år er hænder og fødder så små, at man kan lave dobbeltaftryk af hånd + fod, hånd + hånd eller fod + fod. (Eller af søskende og fætre/kusiner så længe det ældste barn ikke er ældre end 1,5 år.)

Et enkelt aftryk med fod kan laves til barnet er mellem 1,5 og 2 alt efter fodstørrelse.

Et enkelt håndaftryk kan laves til barnet er omkring 8 år.

 

Hvornår kan min baby få lavet sit aftryk?

Vi håber snart at have en ny dato i kalenderen. Kig forbi kaffebaren eller skriv til hej@tantelola.dk, hvis du vil være med.

 

Hvad koster det?

Et aftryk koster 650/700 kr. for et enkeltaftryk og 850/900 kr. for et dobbeltaftryk (moccafarvet/porcelænshvidt).