OM TANTE LOLA

Vi er Buddinges hyggeligste kaffebar, og har ligget i Søborg siden 2018. Her sørger Tanterne for økokaffe, hjemmebag og frisksmurte sandwich. Både til dem der har god tid, og dem der skal skynde sig videre.

Hvis du ligesom os ikke er så god til at sidde stille, så er her masser at lave for både børn og voksne, mens du nyder din kaffe og cookie.

Tante LoLa er både hjertebarn og forretning og drives til hverdag af de tre Tanter – Christina, Kirsten og Maria – med god hjælp fra et par søde Niecer på deltid. Tilsammen har vi tonsvis af kompetencer og idéer, ja-hatten er altid på, og man kan oftest mærke på stemningen i butikken, at vi ikke bare er kollegaer, men også virkelig tætte veninder.

Tante C
Christina er vores bagetante og står for det meste i køkkenet. I sine mange excel-ark holder hun sirligt styr på både opskrifter og regnskaber – og hun forsøger også at holde styr på de andre Tanter. Christina er glad for at sy og har en lille Storm P gemt i maven. Hun er god til at finde på pæne, kreative løsninger på ting man bruger i hjemmet i hverdagen, og så kan hun fikse (næsten) alt med en fugepistol.

Tante K
Kirsten er vores legetante, som tager sig af babyrytmik og skattejagter og elsker at male på babyfødder. Hun er glad for børnekrea og en vis mængde kaos og sætter oftest gang i lidt flere sjove projekter, end hun får færdiggjort. Kirsten er husets sprogpedant, og forsøger stædigt at lære de andre Tanter forskellen på hans og sin. Og så har hun en forkærlighed for skæve vinkler, glimmer og polkaprikker.

Tante M
Maria skulle bare holde et vævekursus! Hun kiggede forbi til en nørkleaften tilbage i 2020, og så greb det ligesom om sig. Maria er vores professionelle krea- og nørkletante og er uddannet designer. Hun kan fx tufte, bygge møbler og upcycle gammelt tøj til fede kreationer. Hun styrer vores sociale medier og grafiske udtryk, og så rydder hun så meget op, at her altid er pænt og vi andre aldrig kan finde noget.