OM TANTE LOLA

Tante LoLa startede som en sjov idé, da vi selv var på barsel i 2016/17. Christina tilbragte tiden på et syværksted med bebsen på gulvet, og Kirsten drak virkelig mange kaffelatter med sin mødregruppe. Men alting blev bare lidt mere besværligt, da ungerne begyndte at kravle, og hverken syværksted eller caféer var særlig børnesikre. Så da vi vendte tilbage til kontoret (ja, vi har arbejdet tæt sammen i rigtig mange år!), opstod idéen om en pilfingersikret kaffebar med syværksted. Og så greb det ligesom om sig derfra…

I dag er vi primært kaffebar med plads til at ungerne kan kravle og lege, uden at mor konstant behøver holde skarpt øje, og hvor der samtidig er plads til kreative udfoldelser for store og små. Vi prioriterer kvalitet og økologi i køkkenet og vægter at bruge alle mulige forskellige materialer i kreaprojekterne. Gerne genbrug, når nogen har ryddet op i skufferne derhjemme. Derfor svinger udvalget en hel del. Til gengæld passer vi sammen på kloden, og du skal ikke have de store spenderbukser på for at komme her.

Tante C
Christina har sit kreagen fra sin meget kreative mormor, der syede og kniplede helt indtil sin død i en alder af 95. Christina elsker at sy tøj til sig selv og familien, og efter sønnen Logan kom til verden i 2016, er der blevet syet en del tøj og udstyr til ham. Christina har en lille Storm P gemt i maven og er god til at finde på pæne, kreative løsninger på ting man bruger i hjemmet i hverdagen. Og så kan hun fikse (næsten) alt med en fugepistol. Hendes kreationer er gerne stilrene, nydelige og i afdæmpede farver.

 

Tante K
Kirsten har fået kreative gør-det-selv-projekter ind med modermælken; mor kreerede de mest fantastiske fastelavnskostumer, far byggede Højmosens sejeste drager, og i mormors sommerhus blev der hver sommer bygget nye trolde af sten og mos. Så da Laura blev født i 2015, gik Kirsten straks i gang med at indoktrinere hende i familietraditionerne. Kirsten har en forkærlighed for skæve vinkler, glimmer og polkaprikker, og hvis det stod til hende, blev hele verden malet i pangfarver.