BØRNEKREA

For børn og andre kreative sjæle har vi alt, hvad hjertet kan begære af materialer i vores store kreareol. Her er limpistoler og lærreder, maling og muleposer, pomponer og piberensere, søm og sakse, rulleøjne og rasledåser, billedrammer og bamsefyld, foam clay og fjer, klistermærker og klemmer og dippedutter og dingenoter i massevis. Vi har et stort idékatalog du kan finde inspiration i, og du kan selvfølgelig også bare lade fantasien få frit løb.

Vi har selvfølgelig malerforklæder i børnestørrelse, du kan låne, og vi er ikke sarte over lidt malerpletter, så der er plads og tid til leg undervejs, hvis det er svært at sidde stille og koncentrere sig alt for længe.

Hvor gammel skal man være?
Vi går ikke så meget op i alder. Man skal bare være gammel nok til at kunne håndtere klistermærker, maling, limpistol osv. – eller også skal man overtale sin mor/far/storesøster/fætter til at hjælpe lidt. Vi har sjove projekter for både store og små, og selv en 3-årig kan lave fine kunstværker med lidt hjælp og en god idé.

Hvad koster det så?

Det er gratis for kaffebarens kunder at være kreative. Det vil sige, at det koster dig et glas saftevand (eller noget andet lækkert) og prisen for materialerne til dit projekt. Vi gider ikke tælle klistermærker eller veje maling, så vi har sat en pris for hvert projekt i vores idémappe – de billigste projekter koster 20 kr. (fx et bogmærke eller en pyntesten) og de dyreste 80 kr. (fx en krukkedukke eller en drømmefanger) – og så giver du den ellers bare gas med pomponer, fjer, maling og alt hvad du ellers kan finde på. Hvis du vil lave noget vi ikke har i mappen, så finder vi selvfølgelig også en god pris på det. Og hvis du ikke får nok i butikken, så kan du også købe en pose krea to-go med hjem.

Genbrug er godt

Vi har en ambition om at passe godt på vores klode og et ønske om, at I skal have råd til at komme her så tit I har lyst. Derfor genbruger vi alt muligt i vores kreaprojekter, fx syltetøjsglas, tomme dåser og gamle cd’er. Hvis du rydder op i kreaskuffen derhjemme, tager vi gerne imod en pose med blandet dims, som andre kan bruge til at pynte projekter med. På den måde går intet til spilde, vi kan holde prisen på et lavt niveau, og ikke to kunstværker er ens. Win-win-win!

Hvornår kan man bruge krearummet, og skal man booke tid?
Krearummet er åbent når kaffebaren er det – se åbningstider her. (Dog skifter åbningstiderne lidt indimellem, så tjek Facebook eller instagram – hver mandag lægger vi et billede op med den aktuelle uges åbningstider.)

Husk at I også kan tage en del af vores kreaprojekter med hjem som krea to-go. Se udvalget i vores Facebook-butik.