BØRNEFØDSELSDAG

Er tanken om hele 2.b i din stue lidt uoverskuelig? Mangler du gode idéer til sjove aktiviteter til børnefødselsdagen? Vores store, lyse krearum har masser af plads til glade børn med fedtfingre, og vi hjælper gerne med at skræddersy den helt rigtige børnefødselsdag.

Uden mad og drikke, dur helten ikke
Til en børnefødselsdag skal man selvfølgelig både have boller, fødselsdagskage og saftevand. Og mor og far kan selvfølgelig få en kop kaffe eller te. Den bageglade tante C er altid frisk på en udfordring, så du bestemmer selv, om I skal have saftig chokoladekage eller “noget lilla med stjerner på”. Det finder vi ud af sammen. (Hvis barnet bliver 32, og I hellere vil have lidt lækker tapas og et glas rødvin i stedet for børnemenuen, så finder vi også ud af det.)

Kreativitet og krudtafbrænding
Skattejagt, malerfingre, glimmer og diskodans … en af de bedste ting ved børnefødselsdage er naturligvis en sjov aktivitet, ungerne kan være fælles om. Her er masser af muligheder for at lave kreative projekter. Vi har forslag til børn i alle aldre, og du slipper for malerfingre og glimmer i hele stuen derhjemme. Og hvis I hellere vil brænde krudt af, så kan I også komme på skattejagt udenfor i stedet.

Praktisk info
En børnefødselsdag varer ca. 2½ time – det plejer at passe meget godt. Tidspunktet er mest op til jer – det må meget gerne være uden for vores normale åbningstider, så I kan få stedet for jer selv.

Det koster 170 kr. pr. barn – og I skal være minimum 8 børn (eller tælle de voksne med, så I når op på 8 personer).

Inkluderet i prisen:
Boller nok til alle børn, ost, smør og marmelade, saftevand ad libitum, fødselsdagskage og oppyntning med flag og balloner. Og en kop kaffe eller te til fødselsdagsbarnets mor og far.

Ikke inkluderet i prisen:
Kreaprojekter og skattejagt. En skattejagt inkl. slikposer koster 40 kr. pr. barn, og prisen på kreaprojekter ligger mellem 40 og 80 kr. pr. projekt.
Kontakt os hvis du vil holde børnefødselsdag hos os. Du kan finde vores kontaktinfo her. Du kan også bare kigge ind i butikken og sige hej. Så planlægger vi sammen en rigtig sjov og festlig børnefødselsdag.