BØRNEFØDSELSDAG

Er tanken om hele 2.B i din stue lidt uoverskuelig? Mangler du gode idéer til sjove aktiviteter til børnefødselsdagen? Vi har masser af plads til glade børn med fedtfingre, og vi hjælper gerne med at skræddersy den helt rigtige børnefødselsdag.

Uden mad og drikke, dur helten ikke

Til en børnefødselsdag skal man selvfølgelig både have boller, fødselsdagskage og saftevand. Og mor og far kan selvfølgelig købe en kop kaffe eller te. (Hvis “barnet” bliver 32, og I hellere vil have lidt lækker tapas, så finder vi også ud af det.)

Kreativitet og krudtafbrænding

Skattejagt, farvede fingre og diskodans … en af de bedste ting ved børnefødselsdage er naturligvis en sjov aktivitet, ungerne kan være fælles om. Her er masser af muligheder for at lave kreative projekter. Vi har forslag til børn i alle aldre, og du slipper for malerfingre og glimmer i hele stuen derhjemme. Og hvis I hellere vil brænde krudt af, så kan I også komme på skattejagt udenfor i stedet.

Praktisk info

En børnefødselsdag varer ca. 2½ time – det plejer at passe meget godt. Tidspunktet finder vi ud af sammen. Det må gerne være i butikkens åbningstid, men det må også gerne være en søndag. Kontakt os, så finder vi en dag der passer.

Det koster 180 kr. pr. barn – og I skal være minimum 10 børn (eller tælle de voksne med, så I når op på 10 personer).

Inkluderet i prisen:

Boller nok til alle børn, ost, smør og marmelade og saftevand ad libitum.

Ikke inkluderet i prisen:

Kreaprojekter og skattejagt. En skattejagt inkl. slikposer koster 50 kr. pr. barn, og prisen på kreaprojekter ligger mellem 40 og 80 kr. pr. projekt.

Kontakt os hvis du vil holde børnefødselsdag hos os. Send en mail til hej@tantelola.dk, eller kig ind i butikken og sig hej. Så planlægger vi sammen en rigtig sjov og festlig børnefødselsdag.