KERAMIKMALING

Vi har allieret os med søde Eva fra Keramikfryd, så vi altid har et udvalg af hendes råkeramik og lækre farver stående i butikken. Du maler keramikken, og så henter Eva den, når den er tør, så hun kan glasere og brænde i sit værksted. Keramikken er klar til afhentning ca. 14 dage senere. Du kan lave fine kaffekopper, skåle, enhjørninger og drager, forskellige ophæng og masser af andre smukke ting.

Keramikmaling er hyggeligt for både børn og voksne. Det kræver ingen særlige forkundskaber, men bare lidt teknik, som tanterne heldigvis hurtigt kan instruere dig i. Så tag en hyggedag med mormor, inviter din bedste veninde på en keramikmale-date, eller lad ungerne male deres egen sparebøsse.

Med jævne mellemrum kommer Keramikfryd også på besøg til en workshop, hvor hun hjælper med at lave aftryk af babys hænder og fødder på keramik. Og indimellem kan du prøve kræfter med nye teknikker og malinger, fx kan du male med sæbebobler og lege med krystalmaling. Tjek vores events på Facebook for at se, hvornår den næste workshop er.